page_banner(2)

Rig

  • 35cm kaca daur ulang bong

    35cm kaca daur ulang bong

    • Jangkungna 35cm

    • Datang 14mm mangkok jeung downstem diffused

    • Diwangun ku kaca borosilicate kualitas luhur

    Ieu diwangun ku sababaraha asesoris, kayaning tube threaded, lambar sayang madu, beaker, jsb, ngabentuk bong daur ulang unik.Prosésna leuwih pajeulit, jadi kaluaran urang relatif leutik, tapi geus salawasna geus di suplai pondok.

  • Bong daur ulang 30cm kalayan tabung benang sareng potongan madu

    Bong daur ulang 30cm kalayan tabung benang sareng potongan madu

    • Jangkungna 30cm

    • Datang 14mm mangkok jeung downstem diffused

    • Diwangun ku kaca borosilicate kualitas luhur

  • panas diobral badag daur ulang bong

    panas diobral badag daur ulang bong

    • Jangkungna 30cm

    • Datang 14mm mangkok jeung downstem diffused

    • Diwangun ku kaca borosilicate kualitas luhur

  • bong daur ulang badag

    bong daur ulang badag

    Kaca anu ditiup ku leungeun, kompak sareng gampang dibawa, masihan anjeun seueur genah.

    • Jangkungna 35cm

    • Datang 14mm mangkok jeung downstem diffused

    • Diwangun ku kaca borosilicate kualitas luhur

  • Pasagi Daur ulang Rig Bong

    Pasagi Daur ulang Rig Bong

    Jangkungna 24 cm

    Datangna mangkok 14mm

    MOQ: 100 PCS

    Harga: 15.8 USD ~ 19.9 USD

    Contact us pikeun meunangkeun sampel

  • Kaca Cai Pipa Hookahs Minyak Rigs DAB Daur Ulang Rigs

    Kaca Cai Pipa Hookahs Minyak Rigs DAB Daur Ulang Rigs

    • Jangkungna 23cm

    • Datang 14mm mangkok jeung downstem diffused

    • Diwangun ku kaca borosilicate kualitas luhur

    téhnologi Klein Recyler ngajaga cai jeung haseup terus ngalir sakumaha mimiti pencét a drum percolator, Faberge endog percolator, sarta tungtungna a mini puting beliung percolator pikeun ultrafilter haseup anjeun sarta nyadiakeun wates megatkeun pangalaman roko!

  • 35cm daur ulang bong

    35cm daur ulang bong

    • Jangkungna 30cm

    • Datang 14mm mangkok jeung downstem diffused

    • Diwangun ku kaca borosilicate kualitas luhur

  • Borongan-kualitas High Kaca rig Bong roko Cai pipe Kaca daur ulang Bong

    Borongan-kualitas High Kaca rig Bong roko Cai pipe Kaca daur ulang Bong

    Mésér komérsial: Toko Khusus Bahan: Kaca, Kaca

    Tempat Asal: Hebei, Cina Jumlah Modél: CH-030

    Ngaran produk: Kaca Bong Warna: hideung / biru / ngaropéa

    Bungkusan: Kantong Gelembung Beurat: 0.45kg

    Ukuran: 25cm MOQ: 100pcs

    logo: bebas logo custom

    Datangna mangkok 14mm sareng diffused downstem

    harga:

    50 ka 499: 20,6 USD

    500 ka 4999: 19,8 USD

    5000 sareng langkung: 19.0USD

    Sampel: Urang bisa nyadiakeun Anjeun sareng sampel ngaropéa dugi anjeun wareg

  • Grosir Impor Bahan Kaca Recycler Bong Kaca Cai Pipa Customizable Kaca Rig Bong

    Grosir Impor Bahan Kaca Recycler Bong Kaca Cai Pipa Customizable Kaca Rig Bong

    Mésér komérsial: Toko Khusus Bahan: Kaca, Kaca

    Tempat Asal: Hebei, Cina Jumlah Modél: CH-057

    Ngaran produk: Kaca Bong Warna: hideung / biru / ngaropéa

    Bungkusan: Kantong Gelembung Beurat: 0.45kg

    Ukuran: 25cm MOQ: 100pcs

    logo: bebas logo custom

    Datangna mangkok 14mm sareng diffused downstem

    harga:

    50 ka 499: 21,6 USD

    500 ka 4999: 21,1 USD

    5000 sareng langkung: 20.8USD

    Sampel: Urang bisa nyadiakeun Anjeun sareng sampel ngaropéa dugi anjeun wareg

  • borongan roko pipa High Tungtung Kaca Bong Kaca Cai Pipa

    borongan roko pipa High Tungtung Kaca Bong Kaca Cai Pipa

    Mésér komérsial: Toko Khusus Bahan: Kaca, Kaca

    Tempat Asal: Hebei, Cina Jumlah Modél: CH-008

    Ngaran produk: Kaca Bong Warna: hideung / biru / ngaropéa

    Bungkusan: Kantong Gelembung Beurat: 0.45kg

    Ukuran: 25cm MOQ: 100pcs

    logo: bebas logo custom

    Datangna mangkok 14mm sareng diffused downstem

    harga:

    50 ka 499: 15,9 USD

    500 ka 4999: 15,1 USD

    5000 sareng seueur deui: 14,5 USD

    Sampel: Urang bisa nyadiakeun Anjeun sareng sampel ngaropéa dugi anjeun wareg

  • Borongan kualitas luhur 13cm Jantung Bentuk Xuping Customizable Rig Kaca Cai Pipa Kaca Bong

    Borongan kualitas luhur 13cm Jantung Bentuk Xuping Customizable Rig Kaca Cai Pipa Kaca Bong

    Mésér komérsial: Toko Khusus Bahan: Kaca, Kaca

    Tempat Asal: Hebei, Cina Jumlah Modél: CH-058

    Ngaran produk: Kaca Bong Warna: hideung / biru / ngaropéa

    Bungkusan: Kantong Gelembung Beurat: 0.45kg

    Ukuran: 13cm MOQ: 100pcs

    logo: bebas logo custom

    Datangna mangkok 14mm sareng diffused downstem

    harga:

    50 ka 499: 11,9 USD

    500 ka 4999: 11,1 USD

    5000 sareng seueur deui: 10,3 USD

    Sampel: Urang bisa nyadiakeun Anjeun sareng sampel ngaropéa dugi anjeun wareg

  • Borongan Kaca Cai Pipa Glow Dina Dark Recycler Bong Dab Rig Bong

    Borongan Kaca Cai Pipa Glow Dina Dark Recycler Bong Dab Rig Bong

    Mésér komérsial: Toko Khusus Bahan: Kaca, Kaca

    Tempat Asal: Hebei, Cina Jumlah Modél: CH-036

    Ngaran produk: Kaca Bong Warna: hideung / biru / ngaropéa

    Bungkusan: Kantong Gelembung Beurat: 0.45kg

    Ukuran: 25cm MOQ: 100pcs

    logo: bebas logo custom

    Datangna mangkok 14mm sareng diffused downstem

    harga:

    50 ka 499: 15,6 USD

    500 ka 4999: 13,9 USD

    5000 sareng seueur deui: 13,5 USD

    Sampel: Urang bisa nyadiakeun Anjeun sareng sampel ngaropéa dugi anjeun wareg

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami