page_banner(2)

Produk

35cm daur ulang bong

Katerangan pondok:

• Jangkungna 30cm

• Datang 14mm mangkok jeung downstem diffused

• Diwangun ku kaca borosilicate kualitas luhur


Rincian produk

Tag produk

Desain rig kaca ieu pikaresepeun pisan dina penampilan sapertos dina hits.Pemukul beurat 19 inci ieu ngagaduhan torowongan daur ulang éksternal atanapi tabung anu maksakeun haseup pikeun misahkeun teras konvergen kana hiji titik saencan anjeun nyeuseup kana corong anu suar dina tungtung beuheung lempeng.The Electric Ball Arm ciri perc laras dina chamber utama nu gelembung na nyaring haseup pikeun halus eta kaluar.

Beaker Hookah Udud Kaca Cai Pipa (3)

Sakali anjeun ngabungkus mangkok bikang 14mm sareng ramuan anjeun, seuneu sareng pencét, anjeun bakal resep ningali perc dina acara nalika haseup naék kana kamar kadua teras ngalangkungan torowongan daur ulang.Kusabab rig ieu dirojong ku basa kandel lega, éta moal goyang sarta tip leuwih mun anjeun nyetel eta dina permukaan datar pikeun pak mangkok.

Ieu mangrupikeun jinis bong anu anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan pegatna kusabab konstruksi kaca premium anu padet.Sagalana ngeunaan sapotong ieu téh luar biasa tina cingcin hiasan sabudeureun downstem melengkung bertulang kana aksen warna panon-catching nu mere eta katingal juta-dollar.

FAQ

Naon anu kuring kedah laksanakeun upami kuring nampi barang sareng mendakan yén aya produk anu cacad atanapi rusak?

Produk kami dirangkep dina kantong gelembung tilu lapis atanapi dina bungkusan karton individu, sareng unggal angkatan barang diangkut nganggo palet plastik pikeun mastikeun yén moal aya angkutan profiteering:

Saatos Anjeun pariksa sabaraha produk ruksak aya, ngabejaan urang ngaliwatan gambar atawa video, sarta kami bakal reissue produk ruksak pikeun anjeun.

Saatos Anjeun pariksa sabaraha produk ruksak aya, ngabejaan urang ngaliwatan gambar atawa video, lajeng total harga produk ruksak bakal deducted tina urutan Anjeun salajengna.

Saatos ngitung jumlah produk anu ruksak, kami bakal ngabalikeun duit anjeun langsung mayar anu saluyu.

Lempeng És Bong kalawan Matrix Perc-3
Tangkal ganda PERC pipah lempeng pipa cai-5

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami