page_banner1

Warta

  • 420 (budaya ganja)

    420 (budaya ganja)

    420, 4:20, atanapi 4/20 (dibaca opat-dua puluh) nyaéta slang budaya ganja pikeun ganja sareng konsumsi hashish, khususna ngaroko sakitar jam 16:20, sareng ogé ngarujuk kana perayaan berorientasi ganja anu lumangsung unggal taun dina April. 20 (nu 4/20 dina bentuk AS)....
    Maca deui
  • syarat fungsional

    Prosés R & D produk éléktronik ngadangukeun sora Nalika ngarancang sistem hardware, sababaraha poin kedah jelas: 1. Sarat fungsional: 1.1 modeu catu daya sareng panyalindungan Aya dua cara: papan catu daya anu diwangun langsung disayogikeun ti mains. catu daya atawa...
    Maca deui
  • Téknologi éléktronik nyaéta téknologi anyar anu dikembangkeun di Éropa

    Téknologi éléktronik nyaéta téknologi anyar anu dimekarkeun di Éropa, Amérika Serikat sareng nagara-nagara barat anu sanés dina ahir abad ka-19 sareng awal abad ka-20.Ieu munggaran invented by American Morse dina 1837, American Alexander Bell dina 1875 jeung fisikawan Inggris Fleming i...
    Maca deui
  • Bong udud bedil ningkatkeun rasa hirup

    Lamun make produk bongs urang, anjeun bakal boga rasa alus dina kahirupan.Disebutkeun yén ngaroko mangrupikeun nyeri sirah pikeun seueur jalma, sareng anggota kulawarga bakal teras-terasan ngahalangan aranjeunna.Sanaos aranjeunna terang yén ngaroko ngabahayakeun pikeun kaséhatan, aranjeunna henteu tiasa ngontrol diri.Saatos rokok ganja ...
    Maca deui
  • Rig bong pipa roko kaluar cageur

    Naha anjeun terang ngeunaan produk rig bong urang? Naha anjeun nyangka yén panggunaan produk ieu bakal nyababkeun sababaraha ngarugikeun ka awak manusa?Kuring yakin loba jalma ngarti cara ieu.Dina waktos salajengna, urang bakal ngajelaskeun sababaraha pangaweruh ngeunaan éta sacara rinci.Mudah-mudahan tiasa ningkatkeun pamahaman sadayana ngeunaan pro ieu...
    Maca deui
  • Bubbler Bong: Kumaha Anjeun Nganggo Éta?

    Bubbler Bong: Kumaha Anjeun Nganggo Éta?

    Bubbler Bong: Kumaha Anjeun Nganggo Éta?Cara anu luar biasa pikeun ngaraosan ganja… Aya seueur pisan cara pikeun ngonsumsi ganja ayeuna.Anjeun tiasa ngagulung gabungan klasik, nyéépkeun spliff, ngamuat bong, nganggo chillum atanapi ...
    Maca deui
  • Kumaha Bongs Gawé?

    Kumaha Bongs Gawé?

    Kumaha Bongs Gawé?Bong nyaéta pipa cai anu populér dipaké pikeun ngonsumsi ganja.Proponents sahiji alat nyebutkeun eta nyadiakeun hit smoother tur ngamungkinkeun pikeun tingkat luhur kaayaan mabok.Lawan nunjukkeun yén bong henteu langkung saé pikeun paru-paru tibatan anu sanés ...
    Maca deui
  • Pikeun bong, naon anu anjeun kedah terang…

    Bong mangrupikeun salah sahiji bentuk konsumsi ganja anu paling umum, khususna kembang garing.Disebut oge pipa cai, sok disebut billy, bing, binger jeung istilah slang sejen, bong geus jadi ingrained dina budaya ganja nu loba connoisseurs malah ngaranna karya maranéhanana, ngarobah objek aslina inanimate ...
    Maca deui
  • Kahiji Hal Mimiti: Bong Jenis

    Pamustunganana bentuk, ukuran, jeung jangkungna kaca bong mangaruhan kamampuhna pikeun narik haseup ngaliwatan chamber cai jeung kana tabung.Leuwih ti éta, diaméter mangkok jeung bobot ogé dictates aliran haseup jeung hawa.Sababaraha jinis bong kaca anu populer di antarana: Percolator Bong: A percolator bong u...
    Maca deui
  • 3 Hal anu Perhatikeun Nalika Milih Kaca Bong

    1 - Mariksa pikeun Cacad!Salawasna mariksa kaca pikeun defects sarta retakan garis bulu.Nengetan husus ka wewengkon gigireun spiral jeung sendi.Ogé, ulah otomatis milarian bong panggedéna anu anjeun tiasa mendakan.Anjeun tiasa mendakan bong ageung pikeun mirah, tapi anjeun bakal ngagaduhan sesi biasa-biasa upami aranjeunna akrilik ...
    Maca deui
  • Kumaha bong kaca dijieun?

    Bong kaca mangrupikeun potongan roko anu efektif sareng éndah, anu dilakukeun nganggo téknik inti niup kaca. Bong kaca sering gaduh warna anu terang, desain anu rumit, sareng hiasan anu rumit.Nya kitu, loba bong kaca hadir kalawan komponén tambahan kayaning és catchers na percolators ...
    Maca deui

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami