page_banner(2)

Asesoris roko

  • Udud Kuku Non-nyirian Interface Asesoris roko 10mm14mm18mm20mm Quartz Banger

    Udud Kuku Non-nyirian Interface Asesoris roko 10mm14mm18mm20mm Quartz Banger

    Antarmuka non-nyirian, aliran hawa langkung lancar.

    - Bahan Banger: Real Quartz

    - Ketebalan Tembok Banger: 2mm

    - Banger OD: 20mm

    – Tipe Sendi Banger: Lalaki

    - Ukuran Joint Banger: 10mm, 14mm

  • Gaya anyar Roko Kuku Non-nyirian Interface Quartz Roko Asesoris 10mm / 14mm / 18mm / 20mm Banger

    Gaya anyar Roko Kuku Non-nyirian Interface Quartz Roko Asesoris 10mm / 14mm / 18mm / 20mm Banger

    Antarmuka non-nyirian, aliran hawa langkung lancar.

    - Bahan Banger: Real Quartz

    - Ketebalan Tembok Banger: 2mm

    - Banger OD: 20mm

    – Tipe Sendi Banger: Lalaki

    - Ukuran Joint Banger: 10mm, 14mm

  • Listrik nalungtik coét

    Listrik nalungtik coét

    coét ieu dirancang pikeun kanyamanan sarta genah.alat ieu tindakan minangka coét sarta roller congcot otomatis dina hiji, sahingga hiji pangalaman langkung seamless.Kantun eusian chamber kalawan bumbu anjeun sarta nempatkeun congcot dina tabung.Coét nyambungkeun kana tabung ku ngagunakeun konektor magnét.Sakali coét napel, ngan saukur hurungkeun coét ku cara nahan tombol daya teras pencét sakali pikeun ngamimitian prosés ngagiling.Téknologi sensing pinter bakal otomatis nyaluyukeun ...
  • palastik jukut coét

    palastik jukut coét

    Spésifikasi: Ngaran: Herb coét, Rolling Mesin Bahan: PC Kuantitas: 1pc Warna Item: Hideung, Beureum, Hideung [Portable Ukuran]: The Mesin coét diaméterna 48mm, jangkungna 165mm, éta leutik, lampu sarta gampang dibawa.Anjeun malah tiasa nempatkeun kana saku anjeun, janten anjeun tiasa ngadamel rokok iraha waé, dimana waé.[Kualitas luhur]: Dijieun tina PC anu ramah lingkungan.[Gampang Digunakeun]: Éta dirancang sacara ergonomis sareng dasarna henteu leueur.bako atawa roko favorit anjeun.Anjeun tiasa sacara gampil nyimpen seueur artos pikeun ...
  • baki rolling

    baki rolling

    Balanja

     

    Ayeuna sagigireun Harga, Kualitas, Palayanan sareng Waktos Timbal.Pangiriman ogé janten titik kritis anu sanés.Urang biasana ngilikan kaca ku laut jeung Usuk ulah ngaruksak.

    Dina raraga ngaleutikan résiko Anjeun.Urang ngawangun jaringan sorangan jeung nyewa AS

    agén lokal pikeun ngalakukeun bea cukai.Pikeun mastikeun barang anjeun dugi ka aman.

    Upami anjeun milih kami pikeun nyandak kiriman anjeun.Kami nawiskeun jasa panto ka panto, kalebet.pajeg.Pikeun Kaca Bongs, Urang ngagunakeun pallets pak kargo pikeun nurunkeun laju karuksakan shiping.Janten sadayana anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta ngantosan batur ngirining anjeun pikeun nginpokeun kargo ayeuna parantos sumping di payuneun gudang anjeun.

    PS: Urang ayeuna ngalamar gabung ATA, lamun urang gabung scessufly, status pangiriman treuk darat bisa tracking.

     

    Dulang Gulung Kaca ieu nyandak kecanggihan sareng tampilan berkelas tina baki kaca ka tingkat anu énggal.Bahan gelas anu dianggo leres-leres tahan banting - hartosna anjeun tiasa ngetok, ngalungkeun kana lantai, atanapi ngabantingkeun kana méja tanpa sieun kaca pecah!

    Sadia dina ukuran leutik sareng sedeng, ujung melengkung ngajantenkeun Kaca Rolling Trays kami janten pusat anu sampurna pikeun méja kopi anjeun, naha anjeun ngagulung atanapi ngan ukur ngalamun.Desain édisi terbatas kami 2020 super terang sareng pikaresepeun, sareng gelas awét ieu hartosna bakal tahan mangtaun-taun ka hareup.

     

    FAQ

     

    Q1: Naon anu anjeun tiasa mésér ti kami?
    A: Kaca beaker bongs, pipa cai kaca, percolators kaca, handpipes kaca, asesoris roko kaca kayaning quartz banger, mangkuk, downstem, carb cap.

     

    Q2: Naha anjeun kedah mésér ti kami sanés ti supplier anu sanés?
    A: Kami getol dina layanan palanggan.Sakur patarosan bakal dijawab dina 12 jam.Urang nyadiakeun konsumén jeung hiji-eureun solusi.Kami komitmen kana panalungtikan produk sareng pamekaran sareng inovasi.Kalayan sistem kontrol kualitas standar internasional, produk urang sadayana didamel sacara santun sareng sampurna.

     

    Q3: Kumaha anjeun mastikeun yén peoduct moal ruksak salila transportasi?

    A: Produk kami rangkep dina kantong gelembung tilu lapis atanapi dina bungkusan karton individu, sareng unggal angkatan barang diangkut nganggo pallet plastik pikeun mastikeun yén moal aya angkutan profiteering.

  • Aluminium alloy nalungtik coét

    Aluminium alloy nalungtik coét

    coét ramuan ieu dijieunna tina logam alloy aluminium kuat pikeun pamakéan lila-langgeng jeung awét.coét Ieu smash nu ramuan bako jeung nalungtik gancang jeung huntu logam seukeut padet, jeung mantuan pikeun nyieun ramuan méré off seungit leuwih teleb jeung ningkatkeun rasa, shag roko refined ogé ngagancangkeun ngaduruk mulus, gede pakakas diperlukeun pikeun jalma anu resep rokok leungeun digulung. jeung ngaroko jeung pipa bako.FAQ Q1: Naon anu anjeun tiasa mésér ti kami?A: bong gelas gelas, pipa cai gelas, gelas ...
  • baki rolling kaca

    baki rolling kaca

    Dulang Gulung Kaca ieu nyandak kecanggihan sareng tampilan berkelas tina baki kaca ka tingkat anu énggal.Bahan gelas anu dianggo leres-leres tahan banting - hartosna anjeun tiasa ngetok, ngalungkeun kana lantai, atanapi ngabantingkeun kana méja tanpa sieun kaca pecah!Sadia dina ukuran leutik sareng sedeng, ujung melengkung ngajantenkeun Kaca Rolling Trays kami janten pusat anu sampurna pikeun méja kopi anjeun, naha anjeun ngagulung atanapi ngan ukur ngalamun.Desain édisi terbatas kami 2020 nyaéta ...
  • jar kaca LED

    jar kaca LED

    【Tetep Seger & Henteu rapuh】 Nyimpen toples lampu sareng wadah kaca Lampu LED anu didamel tina segel plastik tugas beurat BPA gratis dina kasegaran sareng nyegah bau teu kabur.Bahan akrilik langkung aman sareng henteu rapuh. Kabuktian sacara ilmiah ngajaga rasa anjeun dikonci kana wadahna.【Caangkeun Barang Anjeun & 8 kali Ngagedekeun】 Pikeun mastikeun naha produk di jero kendi stash seger, staf R&D kami nempatkeun lampu LED di jero produk.Pencét saklar 3 kali pikeun ...
  • jar kaca

    jar kaca

    BAHAN: Jelas kaca borosilicate luhur-grade, nu laju ékspansi low, résistansi suhu luhur, kakuatan tinggi, karasa tinggi.Tutup kedap udara didamel tina awi, aman sareng lingkungan.JARS DESAIN GAYA: Beungeut kaca anu ramping sareng sungut anu lega ngabantosan anjeun setor sareng nyandak kaluar ogé gampang ngabersihkeun.LEAKPROOFNESS: Tutup awi sareng cincin kedap silikon tiasa ngajaga hawa, nyiptakeun lingkungan anu kedap udara sareng lembab pikeun ngajaga eusi garing sareng ngajaga serangga kaluar.STO FUNGSIONAL...

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami