page_banner(2)

Produk

Grosir kualitas luhur Udud Jerona Sandblasting Kaca Pipa Cai Kaca Kandel Bottom Beaker Bong

Katerangan pondok:

Mésér komérsial: Toko Khusus Bahan: Kaca, Kaca

Tempat Asal: Hebei, Cina Jumlah Modél: CH-027

Ngaran produk: Kaca Bong Warna: hideung / biru / ngaropéa

Packing: Kantong Gelembung Beurat: 1.6kg

Ukuran: 35cm MOQ: 100pcs

logo: bebas logo custom

 

Datangna mangkok 14mm sareng diffused downstem

harga:

50 ka 499: 28,8 USD

500 ka 4999: 26,9 USD

5000 sareng langkung: 25.4USD

Sampel: Urang bisa nyadiakeun Anjeun sareng sampel ngaropéa dugi anjeun wareg


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Rincian produk

    Tag produk

    图片1
    图片2
    图片3
    图片4

    Émbaran pangiriman:

    • FOB Port: Shenzhen

     

    • Kalungguhan Time: 3 - 30 poé
    • Ukuran per Unit: 50 × 25 × 25 Sentimeter

     

    • Beurat per Unit: 2 Kilogram
    • Unit per Karton Ékspor: 15

     

    • Ékspor Karton Diménsi L / W / H: 60 × 50 × 45 Sentimeter
    • Ékspor karton beurat:

    FAQ

    Q1.Dupi abdi tiasa gaduh urutan sampel pikeun produk?

    A: Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji sarta pariksa kualitas.Sampel campuran tiasa ditampi.

    Q2.Kumaha upami waktos kalungguhan?

    A: Sampel perlu 3-5 poé, waktu produksi masal perlu 1-2 minggu pikeun kuantitas urutan leuwih ti

    Q3.Dupi anjeun gaduh wates MOQ pikeun produk?

    A: MOQ Low, 1pc pikeun mariksa sampel geus sadia

    Q4.Kumaha neraskeun pesenan pikeun produk?

    A: Firstly hayu urang nyaho syarat Anjeun atawa aplikasi.

    Bréh Urang cutatan nurutkeun sarat Anjeun atawa saran urang.

    Thirdly customer confirms sampel sarta nempatkeun deposit pikeun urutan formal.

    Fourthly Urang ngatur produksi.

    Q5.Éta OK pikeun nyitak logo kuring dina produk l?

    A: Enya.Mangga wartosan kami formal saméméh produksi urang jeung mastikeun desain firstly dumasar kana sampel urang.

    Q6: Naon anu anjeun tiasa mésér ti kami?

    A: Kaca beaker bongs, pipa cai kaca, percolators kaca, handpipes kaca, asesoris roko kaca kayaning quartz banger, mangkuk, downstem, carb cap.

    Q7: Naha anjeun nawiskeun garansi pikeun produk?

    A: Enya

    Q8: Naha anjeun kedah mésér ti kami sanés ti supplier anu sanés?

    A: Kami getol dina layanan palanggan.Sakur patarosan bakal dijawab dina 12 jam.Urang nyadiakeun konsumén jeung hiji-eureun solusi.Kami komitmen kana panalungtikan produk sareng pamekaran sareng inovasi.Kalayan sistem kontrol kualitas standar internasional, produk urang sadayana didamel sacara santun sareng sampurna.

    Q9: Kumaha anjeun mastikeun yén peoduct moal ruksak salila transportasi?

    A: Produk kami rangkep dina kantong gelembung tilu lapis atanapi dina bungkusan karton individu, sareng unggal angkatan barang diangkut nganggo pallet plastik pikeun mastikeun yén moal aya angkutan profiteering.

    Q10: Dupi anjeun ngarancang jeung ngahasilkeun produk anyar pikeun urang?

    A: Sumuhun, urang tiasa ngarancang produk anyar pikeun anjeun, anjeun ngan perlu ngabejaan urang naon pikir, kami baris mantuan anjeun sadar eta, sarta kami bakal asup hiji perjangjian karusiahan sareng anjeun pikeun mastikeun yén informasi produk anjeun moal bocor.

    Q11: Naon anu kudu dipigawé lamun kuring narima barang sarta manggihan yén aya produk cacad atawa ruksak?

    A: Produk kami dirangkep dina kantong gelembung tilu lapis atanapi dina bungkusan karton individu, sareng unggal angkatan barang diangkut nganggo palet plastik pikeun mastikeun yén moal aya angkutan anu ngauntungkeun:

    Saatos Anjeun pariksa sabaraha produk ruksak aya, ngabejaan urang ngaliwatan gambar atawa video, sarta kami bakal reissue produk ruksak pikeun anjeun.

    Saatos Anjeun pariksa sabaraha produk ruksak aya, ngabejaan urang ngaliwatan gambar atawa video, lajeng total harga produk ruksak bakal deducted tina urutan Anjeun salajengna.

    Saatos ngitung jumlah produk anu ruksak, kami bakal ngabalikeun duit anjeun langsung mayar anu saluyu.

    Q12: Naon metode pamayaran anjeun?

    A: Sarat Pangiriman Fleksibel: EXW, FOB, CIF, DAP, DDU;

    Sababaraha Mata Uang Pamayaran: USD, EUR, JPY, CAD, AUD, HKD, GBP, CNY;

    Urang umumna ngalaksanakeun transaksi ngaliwatan T / T na paypal.Upami anjeun ngarasa teu aman, urang ogé tiasa ngalaksanakeun transaksi ngaliwatan platform pihak katilu sapertos Alibaba.






  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami