page_banner1

Warta Industri

Warta Industri

  • 420 (budaya ganja)

    420 (budaya ganja)

    420, 4:20, atanapi 4/20 (dibaca opat-dua puluh) nyaéta slang budaya ganja pikeun ganja sareng konsumsi hashish, khususna ngaroko sakitar jam 16:20, sareng ogé ngarujuk kana perayaan berorientasi ganja anu lumangsung unggal taun dina April. 20 (nu 4/20 dina bentuk AS)....
    Maca deui
  • Kahiji Hal Mimiti: Bong Jenis

    Pamustunganana bentuk, ukuran, jeung jangkungna kaca bong mangaruhan kamampuhna pikeun narik haseup ngaliwatan chamber cai jeung kana tabung.Leuwih ti éta, diaméter mangkok jeung bobot ogé dictates aliran haseup jeung hawa.Sababaraha jinis bong kaca anu populer di antarana: Percolator Bong: A percolator bong u...
    Maca deui
  • 3 Hal anu Perhatikeun Nalika Milih Kaca Bong

    1 - Mariksa pikeun Cacad!Salawasna mariksa kaca pikeun defects sarta retakan hairline.Nengetan husus ka wewengkon gigireun spiral jeung sendi.Ogé, ulah otomatis milarian bong panggedéna anu anjeun tiasa mendakan.Anjeun tiasa mendakan bong ageung pikeun mirah, tapi anjeun bakal ngagaduhan sesi biasa-biasa upami aranjeunna akrilik ...
    Maca deui

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami