page_banner(2)

Tentang Kami

ngeunaan-img

||Ngeunaan

Produsén kaca

CANNABIZ HIGH CO., LTD mangrupikeun produsén gelas kalayan 5 taun dina niupan gelas.Kami khusus dina ngekspor pipa cai kaca ka Amérika Kalér (AS & Kanada) sareng NL.Kualitas mangrupikeun garis hirup urang, dina taun-taun katukang, urang ngan ukur nganggo kaca Borosilikat Tinggi sareng saé dina desain OEM / ODM kalayan komunikasi anu lancar antara klien kami.

"Kapuasan Pelanggan mangrupikeun ngungudag kami anu teu aya", salian ti produk anu saé, kami ogé ngusahakeun anu pangsaéna pikeun nyayogikeun palayanan anu saé pikeun palanggan, Aktif nyanghareupan masalah anu dibangkitkeun ku para nasabah, sareng eupan balik dina 24 jam dina dinten kerja.

Di sagigireun kaca niupan nu bisnis utama urang, urang ogé ngawangun partnership alus kalawan produsén of coét, rolling baki, quartz banger, jsb

Pikeun nyayogikeun jasa toko hiji eureun pikeun palanggan kami sareng ngahijikeun asesoris ieu dina hiji kiriman sareng gelas kami.

||Percanten

Naha Milih Kami

Kami ngagaduhan puluhan alat produksi dina tilu bengkel produksi, kalayan legana langkung ti 1,000 méter pasagi.Aya leuwih ti 10 karyawan teknis heubeul leuwih 8 taun, sarta aya 30-50 karyawan pabrik.

Daérah

total aréa leuwih ti 1.000 méter pasagi

jishu

leuwih ti 10 karyawan teknis heubeul leuwih 8 taun

empoly

30-50 karyawan pabrik

Urang boga layanan ranté suplai lengkep pikeun minuhan kabutuhan Anjeun Pikeun sakabéh sarat produk, urang mastikeun bakal pariksa kualitas produk saméméh kiriman pikeun mastikeun yén unggal produk anu mumpuni.Dina waktos anu sami, kami ogé bakal ngirim anjeun gambar produk pikeun mastikeun yén produkna henteu kunanaon sateuacan kami ngintunkeun éta pikeun anjeun.Simkuring boga panyadia ladenan logistik unggulan anu bisa ngajamin datangna aman barang anjeun, sarta kami janji yén lamun barang anjeun ruksak atawa leungit, kami bakal ngimbangan anjeun sasuai.Tujuanana kami nyaéta pikeun janten supplier jangka panjang anjeun, janten kami gaduh syarat anu ketat dina kualitas, harga sareng jasa produk, dina waktos anu sami, kami ogé yakin yén kami tiasa janten supplier emas anjeun.

Kami ngarepkeun damel sareng anjeun.


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami