page_banner(2)

Beaker

  • Kaca Cai Pipe Shisha Hookah Kaca Roko Pipa Roko Asesoris Kaca Beaker Pipa

    Kaca Cai Pipe Shisha Hookah Kaca Roko Pipa Roko Asesoris Kaca Beaker Pipa

    Beaker bong geus jadi patokan salila bongan aya.Éta tiasa glow dina poék sareng cocog pikeun dianggo dina pésta.

    Pikeun maranéhanana kali anjeun hoyong ngarasakeun sababaraha rips cool tambahan, leupaskeun sababaraha és batu kana beuheung.3-ciwit és nyekel bakal nganteurkeun robekan tiis kana biwir anjeun ngantosan dina mouthpiece comfortably rimmed.

    • Jangkungna 25cm

    • kaca 5mm

    • Datang 19mm mangkok jeung downstem diffused

    • Diwangun ku kaca borosilicate kualitas luhur

  • Beaker handap pasagi bong

    Beaker handap pasagi bong

    Jangkungna 32cm

    Datangna mangkok 14mm sareng diffused downstem

    MOQ: 100 PCS

    Harga: 8.7 USD ~ 16.7 USD

    Lamun perlu sampel, mangga ngahubungan kami, urang tiasa ngadamel sampel nurutkeun desain Anjeun.

  • Grosir kualitas luhur Udud Jerona Sandblasting 35cm Kaca Pipa Cai Kaca Beaker Bong

    Grosir kualitas luhur Udud Jerona Sandblasting 35cm Kaca Pipa Cai Kaca Beaker Bong

    Mésér komérsial: Toko Khusus Bahan: Kaca, Kaca

    Tempat Asal: Hebei, Cina Jumlah Modél: CH-056

    Ngaran produk: Kaca Recycler Bong Warna: hideung / biru / ngaropéa

    Bungkusan: Kantong Gelembung Beurat: 0.45kg

    Ukuran: 35cm MOQ: 100pcs

    logo: bebas logo custom

    Sampel: Urang bisa nyadiakeun Anjeun sareng sampel ngaropéa dugi anjeun wareg

    harga:

    50 nepi ka 499:21.4USD

    500 ka 4999: 20,6 USD

    5000 sareng seueur deui: 19.8USD

    Sampel: Urang bisa nyadiakeun Anjeun sareng sampel ngaropéa dugi anjeun wareg

  • Grosir kualitas luhur Roko Jerona Sandblasting Kaca Pipa Cai Kaca Kandel Bawah Beaker Bong

    Grosir kualitas luhur Roko Jerona Sandblasting Kaca Pipa Cai Kaca Kandel Bawah Beaker Bong

    Mésér komérsial: Toko Khusus Bahan: Kaca, Kaca

    Tempat Asal: Hebei, Cina Jumlah Modél: CH-027

    Ngaran produk: Kaca Recycler Bong Warna: hideung / biru / ngaropéa

    Bungkusan: Kantong Gelembung Beurat: 0.45kg

    Ukuran: 35cm MOQ: 100pcs

    logo: bebas logo custom

    Sampel: Urang bisa nyadiakeun Anjeun sareng sampel ngaropéa dugi anjeun wareg

    harga:

    50 ka 499: 28,8 USD

    500 ka 4999: 26,9 USD

    5000 sareng langkung: 25.4USD

    Sampel: Urang bisa nyadiakeun Anjeun sareng sampel ngaropéa dugi anjeun wareg

  • Borongan-kualitas luhur Udud Kaca Cai pipe Kaca Beaker Bong Jeung stiker

    Borongan-kualitas luhur Udud Kaca Cai pipe Kaca Beaker Bong Jeung stiker

    Mésér komérsial: Toko Khusus Bahan: Kaca, Kaca

    Tempat Asal: Hebei, Cina Jumlah Modél: CH-026

    Ngaran produk: Kaca Recycler Bong Warna: hideung / biru / ngaropéa

    Bungkusan: Kantong Gelembung Beurat: 0.45kg

    Ukuran: 35cm MOQ: 100pcs

    logo: bebas logo custom

    Sampel: Urang bisa nyadiakeun Anjeun sareng sampel ngaropéa dugi anjeun wareg

    harga:

    50 ka 499: 11,9 USD

    500 ka 4999: 11,1 USD

    5000 sareng seueur deui: 10,3 USD

    Sampel: Urang bisa nyadiakeun Anjeun sareng sampel ngaropéa dugi anjeun wareg

  • Borongan kualitas luhur Udud Kaca Cai Pipa Kaca Kandel Bottom Beaker Bong

    Borongan kualitas luhur Udud Kaca Cai Pipa Kaca Kandel Bottom Beaker Bong

    Mésér komérsial: Toko Khusus Bahan: Kaca, Kaca

    Tempat Asal: Hebei, Cina Jumlah Modél: CH-025

    Ngaran produk: Kaca Recycler Bong Warna: hideung / biru / ngaropéa

    Bungkusan: Kantong Gelembung Beurat: 0.45kg

    Ukuran: 35cm MOQ: 100pcs

    logo: bebas logo custom

    Sampel: Urang bisa nyadiakeun Anjeun sareng sampel ngaropéa dugi anjeun wareg

    harga:

    50 ka 499: 27,8 USD

    500 ka 4999: 26,2 USD

    5000 sareng seueur deui: 24,6 USD

    Sampel: Urang bisa nyadiakeun Anjeun sareng sampel ngaropéa dugi anjeun wareg

  • Borongan Plating Kaca Cai pipe High Tungtung Kaca Bong

    Borongan Plating Kaca Cai pipe High Tungtung Kaca Bong

    Mésér komérsial: Toko Khusus Bahan: Kaca, Kaca

    Tempat Asal: Hebei, Cina Jumlah Modél: CH-036

    Ngaran produk: Kaca Recycler Bong Warna: hideung / biru / ngaropéa

    Bungkusan: Kantong Gelembung Beurat: 0.45kg

    Ukuran: 35cm MOQ: 100pcs

    logo: bebas logo custom

    Sampel: Urang bisa nyadiakeun Anjeun sareng sampel ngaropéa dugi anjeun wareg

    harga:

    50 ka 499: 12,8 USD

    500 ka 4999: 12,5 USD

    5000 sareng seueur deui: 11,9 USD

    Sampel: Urang bisa nyadiakeun Anjeun sareng sampel ngaropéa dugi anjeun wareg

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami