page_banner(2)

Silinder

  • Lempeng Tube Hookah Udud Kaca Cai Pipa

    Lempeng Tube Hookah Udud Kaca Cai Pipa

    Sampurna tabung lempeng, urang tiasa nyayogikeun rupa-rupa pola pikeun ngahias éta, éta pasti bakal janten klasik anjeun.

    Pikeun waktos éta anjeun hoyong ngaraosan sababaraha rips anu langkung keren, leupaskeun sababaraha és batu kana beuheung.3-ciwit és nyekel bakal nganteurkeun robekan tiris ka biwir anjeun ngantosan dina mouthpiece nyaman rimmed.

  • Lempeng És Bong kalawan Matrix Perc

    Lempeng És Bong kalawan Matrix Perc

    • Jangkungna 32cm

    • Datang 14mm mangkok jeung downstem diffused

    • Diwangun ku kaca borosilicate kualitas luhur

    Haseup peupeus jadi partikel-partikel leutik nalika ditarik ngaliwatan celah-celah beuleum dina batang handap.Haseup terus ka luhur sareng ngalangkungan celah dina percolator matriks sateuacan kaluar tina corong.Prosés ieu nyadiakeun filtrasi penting tur ngamungkinkeun haseup pikeun niiskeun, pikeun hit nu pinuh ku rasa jeung kirang kasar dina tikoro.

  • Tangkal ganda PERC pipah lempeng cai

    Tangkal ganda PERC pipah lempeng cai

    • Jangkungna 40cm

    • Datang 14mm mangkok jeung downstem diffused

    • Diwangun ku kaca borosilicate kualitas luhur

    The Double Percolator Bong ciri dua laser cut percolators tangkal pikeun hit lemes kalayan nol sered.Ieu mangrupikeun salah sahiji bong perc ganda anu pangsaéna dina pasaran.Nalika anjeun milarian pangalaman ngaroko anu paling keren sareng lancar, teu aya anu tiasa ngéléhkeun difusi ganda.Ieu bong munara di 12 mawa anjeun 2 pancuranhead percolators misah.Nalika anjeun nganggo éta, éta bakal ngahasilkeun ratusan gelembung leutik.Haseup anu dihasilkeun langkung bersih sareng kirang kasar, ngamungkinkeun anjeun nyandak rips anu langkung ageung.

  • Borongan High Quality Borosilicate Kaca pipe lempeng tube Kaca Bong

    Borongan High Quality Borosilicate Kaca pipe lempeng tube Kaca Bong

    Mésér komérsial: Toko Khusus Bahan: Kaca, Kaca

    Tempat Asal: Hebei, Cina Jumlah Modél: CH-004

    Ngaran produk: Kaca Recycler Bong Warna: hideung / biru / ngaropéa

    Bungkusan: Kantong Gelembung Beurat: 0.45kg

    Ukuran: 25cm MOQ: 100pcs

    logo: bebas logo custom

    Sampel: Urang bisa nyadiakeun Anjeun sareng sampel ngaropéa dugi anjeun wareg

    harga:

    50 ka 499: 12,8 USD

    500 ka 4999: 12,5 USD

    5000 sareng seueur deui: 11,9 USD

    Sampel: Urang bisa nyadiakeun Anjeun sareng sampel ngaropéa dugi anjeun wareg

  • borongan roko pipa High Tungtung Kaca Bong Kaca Cai Pipa

    borongan roko pipa High Tungtung Kaca Bong Kaca Cai Pipa

    Mésér komérsial: Toko Khusus Bahan: Kaca, Kaca

    Tempat Asal: Hebei, Cina Jumlah Modél: CH-008

    Ngaran produk: Kaca Recycler Bong Warna: hideung / biru / ngaropéa

    Bungkusan: Kantong Gelembung Beurat: 0.45kg

    Ukuran: 35cm MOQ: 100pcs

    logo: bebas logo custom

    Sampel: Urang bisa nyadiakeun Anjeun sareng sampel ngaropéa dugi anjeun wareg

    harga:

    50 ka 499: 15,9 USD

    500 ka 4999: 15,1 USD

    5000 sareng seueur deui: 14,5 USD

    Sampel: Urang bisa nyadiakeun Anjeun sareng sampel ngaropéa dugi anjeun wareg

  • Grosir Impor Bahan Kaca Recycler Bong Kaca Cai Pipa Customizable Kaca Rig Bong

    Grosir Impor Bahan Kaca Recycler Bong Kaca Cai Pipa Customizable Kaca Rig Bong

    Mésér komérsial: Toko Khusus Bahan: Kaca, Kaca

    Tempat Asal: Hebei, Cina Jumlah Modél: CH-057

    Ngaran produk: Kaca Recycler Bong Warna: hideung / biru / ngaropéa

    Bungkusan: Kantong Gelembung Beurat: 0.45kg

    Ukuran: 35cm MOQ: 100pcs

    logo: bebas logo custom

    Sampel: Urang bisa nyadiakeun Anjeun sareng sampel ngaropéa dugi anjeun wareg

    harga:

    50 nepi ka 499:45.7USD

    500 ka 4999: 45,1 USD

    5000 sareng seueur deui: 44.8USD

    Sampel: Urang bisa nyadiakeun Anjeun sareng sampel ngaropéa dugi anjeun wareg

  • Borongan-kualitas High Kaca Rig Bong Udud Cai Pipe Anyar Cai pipe daur ulang Bong

    Borongan-kualitas High Kaca Rig Bong Udud Cai Pipe Anyar Cai pipe daur ulang Bong

    Mésér komérsial: Toko Khusus Bahan: Kaca, Kaca

    Tempat Asal: Hebei, Cina Jumlah Modél: CH-030

    Ngaran produk: Kaca Recycler Bong Warna: hideung / biru / ngaropéa

    Bungkusan: Kantong Gelembung Beurat: 0.45kg

    Ukuran: 35cm MOQ: 100pcs

    logo: bebas logo custom

    Sampel: Urang bisa nyadiakeun Anjeun sareng sampel ngaropéa dugi anjeun wareg

    harga:

    50 ka 499: 20,6 USD

    500 ka 4999: 19,8 USD

    5000 sareng seueur deui: 19.0USD

    Sampel: Urang bisa nyadiakeun Anjeun sareng sampel ngaropéa dugi anjeun wareg

    请先在后台设置Paypal收款账户,然后刷新页面!

  • Borongan High Quality pisah Pipa Cai Plastik Long Lempeng Tube Bong Jeung Lampu LED

    Borongan High Quality pisah Pipa Cai Plastik Long Lempeng Tube Bong Jeung Lampu LED

    Mésér komérsial: Toko Khusus Bahan: Kaca, Kaca

    Tempat Asal: Hebei, Cina Jumlah Modél: CH-034

    Ngaran produk: Kaca Recycler Bong Warna: hideung / biru / ngaropéa

    Bungkusan: Kantong Gelembung Beurat: 0.45kg

    Ukuran: 35cm MOQ: 100pcs

    logo: bebas logo custom

    Sampel: Urang bisa nyadiakeun Anjeun sareng sampel ngaropéa dugi anjeun wareg

    harga:

    50 nepi ka 499:36,5USD

    500 ka 4999: 34,9 USD

    5000 sareng seueur deui: 33,3 USD

    Sampel: Urang bisa nyadiakeun Anjeun sareng sampel ngaropéa dugi anjeun wareg

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami