page_banner1

warta

syarat fungsional

Prosés R&D produk éléktronik ngadangukeun sora
Nalika ngarancang sistem hardware, sababaraha poin kedah jelas:
1. syarat fungsional:
1.1 modeu catu daya jeung panyalindungan
Aya dua cara: dewan catu daya diwangun-di langsung disayogikeun tina catu daya mains atanapi catu daya anu diatur DC éksternal), dewan catu daya anu diwangun-di diadopsi, sareng papan catu daya switching umumna kedah dirarancang. misah.Numutkeun kana spésifikasi desain anu béda pikeun ngalihkeun catu daya dina industri anu béda, éta kedah dirarancang dumasar kana standar industri anu béda.The catu daya diatur DC éksternal bisa simplify bagian catu daya tina sistem hardware, Tapi anjeun peryogi catu daya éksternal.
Alat kontrol industri atanapi alat médis kedah didamel ku POE (power over Ethernet).POE: Cat Ethernet 5 téhnologi aya nu bisa nyadiakeun DC catu daya pikeun sababaraha terminal dumasar IP (telepon IP, WLAN titik aksés AP, kaméra jaringan, jeung sajabana) bari ngirimkeun sinyal tanpa parobahan infrastruktur.IEEE 802.3af (voltase kaluaran 44-57v sareng kakuatan kaluaran 15.7w) mangrupikeun standar munggaran sareng standar palaksanaan mainstream.IEEE 802.3at (tegangan kaluaran 50-57v jeung kakuatan kaluaran 25.5w) dihasilkeun ku terminal kakuatan tinggi.
1.2 sinyal input jeung output;
1.3 fungsi komunikasi nirkabel
Gprs-23bps bisa dipaké salaku port serial dina modul GPRS dimekarkeun, sarta hiji bisa dipaké dina modul komunikasi gprs-23bps dimekarkeun, WiFi (ieee802.11x) teh standar teknis utama WLAN ayeuna.The portability of WLAN solves kaperluan komunikasi pamaké dina 100m panungtungan.WiFi ngarumuskeun lapisan fisik (PHY) sareng lapisan kontrol aksés média (MAC) tina protokol, sareng nyandak TCP / IP salaku lapisan jaringan.
1.4bluetooth (transmisi duplex pinuh) nyaéta téknologi radio anu ngadukung alat komunikasi jarak pondok (<10m);
tilu
1.5 IrDA (singketan pikeun organisasi data infra red, standar IrDA1.0 ngarumuskeun sistem sinkronisasi serial sareng satengah duplex. Protokol datana diwangun ku tilu protokol dasar: lapisan fisik, lapisan aksés link sareng lapisan manajemén link. IrDA codec IC sareng transceiver suppliers utamina kalebet Ti, ATMEL, NXP, Vishay, microelectronics seukeut, éléktronika Everlight, Taiwan HL, semikonduktor Holtek);
1,6 NFC (téhnologi komunikasi nirkabel jarak pondok), idéntifikasi non-kontak sareng téknologi interkonéksi, digabungkeun sareng pamaca kartu induktif, kartu induktif sareng fungsi titik-ka-titik dina hiji chip, tiasa ngidentipikasi sareng tukeur data sareng alat anu cocog dina jarak pondok.Jarak NFC kira-kira 10cm,
opat
1.7 Téknologi komunikasi pamawa nirkabel UWB
1.8 linear frékuénsi modulasi sumebarna téhnologi spéktrum
1.9 Téknologi idéntifikasi frekuensi radio RFID, ogé katelah téknologi idéntifikasi nirkabel, dibagi kana aktip (idéntifikasi jarak pondok, kartu ID generasi kadua, kartu beus, kartu tuang sareng kartu bank), pasip (transportasi calakan, parkir calakan) sareng produk semi-aktif (ngagabungkeun kaunggulan aktif jeung pasif, pemicu frékuénsi low pikeun positioning akurat, idéntifikasi jarak jauh jeung unggah data)
lima
2. Sarat kinerja sakabéh
Sarat kinerja sakabéh ngawengku: kapasitas ngolah data input, sarat operasi sistem dina suhu jeung kalembaban lingkungan, sarat tina lepat-gratis tur stabil waktu gawé tina sistem, tingkat efisiensi énergi sistem jeung panyalindungan diri. sarat tina sistem
2.1 syarat kinerja pikeun data ngawengku rubakpita maksimum nu bisa ngolah data, kinerja real-time ngolah data jeung akurasi ngumpulkeun data,
2.2 pikeun adaptasi sistem ka lingkungan, suhu sareng kelas lingkungan produk kedah ditangtukeun dina tahap paménta.Suhu sareng kelas lingkungan produk nyaéta 0-70 鈩�, kelas industri - 40-85 鈩� sareng kelas militér - 55-150 鈩�,


waktos pos: Mar-08-2022

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami